söndag 15 april 2012

Hemma igen

Jaha, så är vi då hemkomna från Skåne till fattigdom och elände...haha...så illa är det inte men en rejäl förkylning fick jag med mej hem! Vi kom hem vid 1/2 8 lördag kväll. Jag var trött och gick och la mej och somnade ganska omgående.

Tittade på mobilen idag när jag vaknade och såg att jag fått sms från barnbarnet i Tyskland. Öppnade och läste, funderade är det 1:a april, neej, inte fredagen 13:e heller. Hon har blivit utkastad från familjen inatt, allt skulle packas och hon skulle vara ute före kl 9.00 idag. Varför kan man då undra; jo, kärringen, jag skriver kärringen för hon har inte varit trevlig förut heller, har gått in på barnbarnets dator och läst hennes blog! Där har hon skrivit av sej skiten, som hänt i familjen, inte bra förstås, men man gör inte så ändå!

Så fick jag höra att grannen slagit sin fru och att hon fått ta sin tillflykt till Kvinnohuset! Va fan, ursäkta språket, men så gör man ta mej fan INTE!!!

Vad är det för värld vi lever i; passar det inte så ut med skiten bara! Varför kan man inte försöka prata om saken istället eller lugna sej lite tills den värsta ilskan lagt sej? Gå ut och gå, det rensar hjärnan på många dumma tankar!

Eller vad tycker Du som läser detta?

Jag stickar på tröjan men tankarna går både till granntjejen och barnbarnet!

Vi hörs!

4 kommentarer:

 1. Synd att du inte fick roligare souvenirer än virus med hem från resan.
  Stackars barnbarn och granntjej. Gissar att barnbarnet kommer hem till månande föräldrar. hoppas granntjejen har någon som månar om henne.
  Visst blir man arg när man hör sådana saker men människan är inte alltid snäll.
  Krya på dej och kram

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig. Det är bättre att försöka prata med varandra och vad fult att gå in och läsa på ditt barnbarns blogg, så gör man inte.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 3. Algafabriken ligger på väg ut från Vittsjö, stort blått hus på höger sida. Tror faktiskt det står Offasson på fabriken. Dom är väl uppköpta dom med precis som alla andra.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack för krya-hälsningar, det värmer!
  Kram Inger

  SvaraRadera