lördag 5 maj 2012

Jeremias intar scenen


Lördag kväll, lyrisk, just hemkommen från konsert i den stora staden Örebro. På scenen: Jeremias Session Band, såå underbara!!! Jag vet inte om Du känner till dem, många av musikerna är härifrån och varför heter de som de gör? Jeremias i Tröstlösa kallade sej en skald från Närke, han hette egentligen Levi Rickson. Staffan Ernestam, gitarrist i bandet, har tonsatt hans dikter. Han tog kontakt med Karin Wistrand och undrade om hon ville sjunga i bandet. Hon var sångerska i Lolita Pop. Fler musiker tog Staffan kontakt med och bandet bildades för ca fem år sedan. I år hade de med en gästartist också, ingen mindre än Kalle Moréus. Alltså; fatta att jag inte kommit ner på jorden än!!!  Vilket röj det var! Stående ovationer! Klapp och stamp och visslingar! Kommer att leva länge på detta! Ska se om jag kan länka någon låt.På förmiddagen var jag på öppet hus med knyppelföreningen. Kul att träffas och prata med alla glada knypplerskor. Det var sista träffen för säsongen.

Kram till vi hörs!

2 kommentarer:

 1. Låter som en riktigt härlig kväll! Vi ska lyssna på Kalle Moreus lite senare i sommar vid Odensjön. Hoppas att det blir lika bra.
  Blir avundsjuk när jag hör om knyppelföreningen du är med i. Häromkring finns ingen sån. Synd eftersom man kan inspirera varandra. Får kanske prova att dra igång en.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. En underbart trevlig kväll var det! Kalle är alltid skön att lyssna till.
   Ja, Du får starta upp en förening för det är som Du säjer, en inspiration. Man delar med sej av klurigheter och var man får tag på mönster osv.
   Lycka till!
   Kram Inger

   Radera