lördag 12 maj 2012

St Annas skärgård

Idag är vi ute och åker husbil. Vi skulle åkt igår men vi var ganska trötta och det regnade förskräckligt. Istället packade jag bilen och maken tankade i vatten. Så idag löste vi först melodikrysset, ganska lätt, och sedan åkte vi. Först matade vi husbilen (tankade), fortsatte till stora köpcentret och tankade datorn. Stannade vid hjälmarstranden och åt korv med bröd. Vi mötte väldigt många cyklister, kan ha varit Hjälmaren runt. Inga omkullkörningar, tack och lov! Tog en kopp kaffe vid Söderköping så man piggade på sej lite. Jag ringde till en camping i St Annas skärgård och hörde om det var öppet så vi kunde stanna över natten. Det gick väldigt bra, vi var så välkomna.

Och nu är vi här, kan inte se speedwaymatchen live, men vi överlever väl...

Det har regnat lite idag också men solen sken när vi kom hit. Skönt med uppehåll när maken ska gå ut och sätta i el-kabel och sätta dit stödbenen. Jag lagade maten. Vår husbil är lastbilsregistrerad så jag får inte köra den. Många tycker att jag ska ta lastbilskort men det tycker inte jag för maken har inte körkort på spisen och inte tänker han ta något heller!!! Så har vi det uppdelat...

Det är en fin kväll med vacker solnedgång över en vik av Östersjön. Varmt och gott här inne men ca 8 grader ute. Vet inte vart våren tog vägen fast allt blommar ymnigt och grönt är det!


Tills vi hörs, kram!

1 kommentar: