måndag 23 juli 2012

Har jag passerat genom en hackelsemaskin?

"Det är måååndagmorgon o mitt huvud känns så tuungt", ja hela kroppen, tror jag har bly i benen... Jag skulle åka på en liten inköpsrunda idag men det får nog vänta till imorgon. Ibland blir jag så här, det beror väl på min astmaallergi. Det var något olämpligt i luften igår, lite fuktigt och rått i lokalen där vi satt och tittade på teatern. Jag vet ju att det kan bli såhär så det är bara att gilla läget...det blir bättre imorgon!

Jag hittade den här, halvfärdig, när jag röjde i ett skåp. Den var färdigstickad men inte ihopvirkad. Varför blir det så??? Men nu är grytlappen färdig!

Handsmidd ljusstake inhandlade jag härom veckan. Den är tillverkad av en tjej från Kumla. Hon heter Ann Christin Edlund och hon gör väldigt fina smidessaker.

Idag blåser det som attan här på slätten men det är relativt varmt, +17. Totalt mulet men ännu regnar det inte. Maken klipper gräs så det ju bra att det inte kommer regn. Bra för mördarsniglarna också, att det är torrt menar jag. Tror att det är för kallt för dem på kvällarna också för vi har inte sett så många de senaste kvällarna.
Det börjar knorra i magen så det blir väl till att fixa lite lunch!
Kram! 
10 kommentarer:

 1. Det var en vacker ljusstake!
  Hoppas maken hinner klippa färdigt gräsmattan. Jag har just varit ute och klippt den lilla plätten utanför mitt köksfönster. Jag vill ju ha fint när syrran kommer i morgon.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja maken hann klippa vår stora gräsmatta men nu regnar det :-(
   Kram Inger

   Radera
 2. Både grytlappen och ljusstaken är så fina.
  Blåsigt hos mig också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kul att grytlappen blev klar i alla fall!
   Nu regnar det också!
   Kram Inger

   Radera
 3. Även här blåser det men solen har visat sig från bästa sidan i dag.
  Hoppas den kommer till er också.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Mimmi!
   Håll solen kvar i Skåne för vi kommer nästa vecka!

   Kram Inger

   Radera
 4. Hej Nu har sonen hjälpt sin gamla mor så jag kan kommentera på din blogg, hoppas jag. Såg min kära syster yster på bild och diverse andra släktingar kul. Men vad har jag sagt om att avsluta en sak innan du påbörjar en annan:)
  Kusin Britt-Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej kusin Vitamin!
   Vad kul att Du har hittat hit!
   Jag lyssnade inte så noga...tror jag ;-)
   Kram kusin Inger.

   Radera
 5. Såna grejer, ofärdiga, har jag massor, tyvärr. När jag börjar bli klar med något är min lilla hjärna redan inne på nästa projekt och då blir det liggande......Har sett i andra bloggar att det kallas UFO:s (UnFinished Projects)!
  Agneta kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Ja, många UFO:s har man! Men nu blev det ett mindre!
   Kram Inger

   Radera