fredag 20 juli 2012

Margaretakaffe.

Idag har det varit en slappardag. Vi åt lunch i Kumla med goda vänner. Restaurangen ligger vid en liten grävd sjö och heter således Sjösidan, god mat var det och solen sken. Var tvungen att dra upp parasollet! Aldrig är man nöjd, klagar över regn och kyla sedan blir det värme och sol och DÅ är det för varmt!
Här sitter vi och tar en kopp kaffe på maten.

Passade på att hämta en förbeställd tårta i Kumla, margaretatårta. Det är ju Fruntimmersveckan och både mamma och jag har namnsdag idag. Vi brukar fira med litet kaffekalas. Jag städade garn-och syskåpet hemma och hittade broderigarn, som mamma fick i present. Jag ska INTE brodera, har jag kommit på för jag har stick-och vävgarn i massor! Måste göra klart så'nt först och främst. När jag röjde i skåpet hittade jag garn till ytterligare tre tröjor och så handlade jag garn i förra veckan till två tröjor till!!! Ack ja, som det är och förmodligen blir! Oförbätterligt...

Trodde att Margareta skulle hålla tätt för det såg lovande ut länge, men vid 17-tiden välte vår herre ut vattenkannan. Fast nu skiner solen igen så jag ska väl gå ut och se om vi kan få några sniglar att fräsa upp till kvällsmat! Nej, skoja lite, dem äter man absolut inte, usch o tvi vale! Det blir ost, kex och gott vin till.
Kram tills vi hörs! 

2 kommentarer:

 1. Vädret är så växlande nu, så det är inte lätt att hänga med i svängarna. Som man tror att det ska bli regn så skiner solen och det är varmt och svettigt och nästa stund kan det börja regna.

  Sniglar har jag aldrig ätit, men de ska ju vara så gott sägs det!!

  Nu får vi hoppas att Johanna håller tätt idag och att det blir en fin lördag.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
 2. Grattis på Margaretadagen. Jag heter också det i andra namn och min mamma har det som tilltalsnamn. Så jag och min familj var på kalas hos henne i går.
  Kram!

  SvaraRadera