söndag 15 juli 2012

Statligt avlönad...

Hejsan!
Jag finns här fast jag inte skrivit på länge. Det frestar på att bli pensionär, fyllde faktiskt det för ca två veckor sedan. Att jag blivit så gammal...nej inte är jag gammal, jag har bara levt en massa år...eller är det inte så?!
Som jag skrivit förut så var det städning och bakning, som stått på schemat och nu var det alltså dags att "ta emot folkets jubel"!

Först ut var min kära äldsta kusin Ann-Charlotte. Jag fick en doftpion, som jag önskat mej.

Mina föräldrar till vänster uppvaktade sin gamla dotter.

Mor och dotter, dvs. vår dotter och hennes dotter.

Maken, svägerskan och stora barnbarnet.

En glad pensionärska!

Efteråt gick luften ur mej lite. Vi fick gäster både från Skåne och Vadstena och de sov givetvis över ett par nätter. På söndagskvällen skulle jag skjutsa stora barnbarnet till hennes jobb i Lindesberg. Det var bara det att hon hade sprayat håret och det är bland den värsta lukten om man är allergisk! Fönstren nedvevade och full fart till Linde, fem mil, så på måndagen var jag som en urvriden trasa och då skulle vi få gäster från Vetlanda! Men på något vis får man ju lov att hanka upp kring sej och ta ny fart (fast var den farten kom ifrån vet jag ej). Alltnog och emedan blev det en härlig eftermiddag och kväll med mycket prat och skratt!
Tisdag var vilodag, skrotade runt och gjorde ABSOLUT INGENTING!

Onsdagen såg ut såhär, räksmörgås vid Ässundet intill Hjälmaren. Gott!

Go'glass från Hjortkvarn i Kumla...

...och som avslutning på en underbar onsdag besökte vi hembygdsgården i Sannahed. Nerikes FordonsHistoriker var där med gammelbilar och Du som läst bloggen vet att jag älskar amerikanska bilar med mycket stora fenor och mycket muller under motorhuven så lyckan var fullständig!!!


På torsdagen kom plötsligt en husbil inrullande på gården, skånefrämmat! Det är verkligen roligt när folk bara dyker in så! Då tycker de ju att det är roligt att besöka oss och de får ta det som man har det!
Ungefär så har livet tett sej som statligt anställd!
Kramar!

2 kommentarer:

  1. Vila får du göra när vintern kommer :)

    SvaraRadera
  2. Verkar som ett ansträngande arbete, Du vet väl att ålder bara är siffror och inget att haka upp sej på.
    Kram

    SvaraRadera