måndag 19 november 2012

Dansa, dansa!

Lilla barnbarnet har gått och dansat i höst och nu skulle hon och vi begå avslutningen. Klockan sex var det sagt att vi skulle vara där. Morfar var där, faster hade dykt upp och vi plus mamma och pappa förstås! Hon var så fin med smålockat hår, glittrig tröja och vita kortbyxor.

 
Visst är hon fin, tjejen! De var jätteduktiga! Det är roligt så länge vi får vara med och titta och att hon tycker det är roligt. Så småningom är det väl "skämmigt" att vi är med!
 
 
Äntligen är de färdiga, lilla barnbarnets fingervantar! Hon fick dem idag innan vi åkte till dansavslutningen.
 
Fick göra en resa till Stora Staden och lämna in min symaskin på reparation och servning. Oj då, sa hon, var den dum mot Dej! Det verkar så, sa hon vidare när hon inte kunde rubba hjulet på sidan. Jag får hämta den imorgon, snabba ryck, men jag har ingen bil för maken ska jobba.
 
Vi var tvungna att göra ett besök på apoteket också. Där kan man ju bli fnoskig! Ja , Du förstår, patentet har ju gått ut på Aerius så nu får Du en annan sort, som är billigare och det är samma verksamma substans. Ja, men jag reagerar allergiskt på olika saker, kan jag verkligen ta de här då? Ja, Du ser ju här att den verksamma substansen är densamma i båda osv. osv.
Jaha, då ska jag alltså igen be läkaren kryssa i att de inte får byta!!!
Är det någon mer av er, som läser detta, som blir lika arg och irriterad som jag?
Skulle vara kul att veta!  
 
Go'natt för nu blir'e säng, säng,säng!
 

3 kommentarer:

 1. Kul att få vara med barnbarnen.
  Känner samma som du inför apoteken. Sällan har de vad man ska ha och när det finns något, så är det ett alternativ. Även om huvudbesståndesdelen är lika, så kan man ge sig på att det är något jag reagerar negativt på. Allt var inte sämre förr. Ha dé!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Det är verkligen mysigt att de vill vara med oss!
   Det där med hur apoteken fungerar idag är ju inte så lyckat, nej.
   Politikerna tror att alla är runt 30 år och rätt friska!
   Kram Inger

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera