lördag 10 november 2012

Ett år har gått...

Vaknade upp till en solig lördag. Löste "melodikrysset" fast jag tjuvkikade lite på datorn. Jag är inte så vass när det gäller klassiskt. Har för mej att Birgit Nilsson sjöng Wagners någonting?! Fråga mej om modernt och rock, då är jag på hugget!

Gick ut och gick på eftermiddagen och då såg jag inte till solen. Nej, istället började det smådugga lite och +7 var det, våtvarmt. Vi tog en tur till Biltema och handlade, maken skulle ha batterier till sin nya leksak och jag skulle ha en lekmatta, som jag ska ha när jag blockar sjalar jag stickar. Vi hittade det vi skulle ha! Fantastiskt!

 
Idag är det ett år sedan det togs beslut att maken skulle operera hjärtat, en bypassoperation. Jag är glad att operationen gick bra och att han finns hos mej några år till.
Det var jobbiga veckor medan vi väntade på operationstid och idag kan jag knappt fatta att året gått!
Men nu mår vi bra, både han och jag!
Kan vi sedan ta en tur med husbilen, ja då mår vi ännu bättre!
Kram på Dej! 

4 kommentarer:

 1. Så vacker bukett. Det är verkligen ett år att fira! Snart är ni ute med husbilen. Vi behöver saker att se fram emot. Ha dé fortsatt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Kram och tack!
   Ha en skön vistelse i solen och ta med lite hem!
   Inger

   Radera
 2. Min Åke gjorde en bypassoperation på hjärtat 1993 och han fick ett nytt liv efter den. I 19 år levde han efter operationen utan besvär från hjärtat. Visserligen åt han en del mediciner, men det fungerade perfekt. Han hade aldrig några besvär från hjärtat.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Så är det här också, några piller om dagen, bättre det!
   Kenneth har också diabetes så det blir lite sprutning också.
   Kram Inger

   Radera