söndag 11 november 2012

Fars Dag

Idag är det Fars dag, igår måste det ha varit Fars afton och imorgon annandag Far eller...
Nej, skojade till det lite! Sov länge och missade frukost på sängen till maken men han vill å andra sidan inte ha det.

Grått och lite småregnigt idag men +7. Ikväll har det börjat att blåsa också och jag njuter av varje minut som jag slipper ut och köra tidningar!!! Det är såå skönt att vara inne och lyssna till hur vinden viner runt knuten!

 
Barnens kusin hade lagt ut en bild på hemlagade köttbullar på "ansiktsboken", hon bor i New York. Maken tyckte att vi alldeles för sällan får köttbullar så till farsdags-middag fick han det.
Åh, vad gott det var, sa han.
 
Tog en tur till min pappa och uppvaktade honom med en ask After eight. Det vet jag att han gillar. Fick en kopp kaffe, mamma hade gjort rulltårta, gott. Längesedan jag bakade en sådan. Satt och pratade en stund om både nya och gamla minnen.
 
Ikväll var sonen med hustru och lyssnade till en stå-upp komiker, Al Pitcher. Han var himla bra, sa de. Gjorde roligheter av svenska vanor och ovanor, tror jag. Har aldrig hört talas om honom men han kan ju vara bra för det! Vi tog hand om lilla knytet, dvs. barnbarnet. Vi spelade spel och åt lite och så gick hon och la sej och skulle sova. Jag kan inte sova, lät det. Slappna av! Hur gör man då? Lägg Dej på rygg och tänk på något roligt, det gör jag! Vad ska jag tänka på, farmor? Tänk på vad Du ska göra imorgon. Men jag ska ju bara till förskolan! Så höll vi på och språka ett tag, men inte somna hon. Nej, hon var vaken när föräldrarna kom hem! 
 
 
Detta är makens nya leksak! Han bytte bort en gammal möglig lastbil mot denna så den kostade ju inget, försvarar han sej med. Ok, jag köper garn och måste starta upp det också men stickorna kostar inte lika mycket som batterierna till lastbilen kostade. Alltså var inte lastbilen gratis...eller...tja!
Fin farsdagspresent för honom att den startade så han fick ut och "bumma"!
 
Kram och natti!
   

3 kommentarer:

 1. Köttbullar tror jag att nästan alla karlar gillar. Det var det enda Åke drog till med när jag frågade honom vad han ville ha till middag.

  Det var ingen dålig leksak, men det är väl som det är med karlar - de blir aldrig vuxna, det är bara storleken på leksaken som visar åldern.

  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Skulle svara Dej och skrev på fel rad!

   Hemlagade köttbullar Är goda!!!
   Håller med! Denna leksak kan han hålla på med i dagar men sådant som jag ber om glömmer han gärna :-/
   Kram Inger

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera