lördag 17 november 2012

Lördag på Torstabacken

Grått, grått, grått! Gick en sväng på morgonen men det var lite kyligare än igår, bara + 5 grader och nästan vindstilla. Hem och försökte lösa "Melodikrysset", gick sådär. Jag var tvungen att ta hjälp av datorn ett par gånger så till slut var det löst.

Granngården hade klubbdagar i Örebro så vi åkte och handlade mat till fåglarna. Jag har sett att de besöker fågellådan utanför fönstret. Det börjar väl bli dags att mata dem. Vi såg vår ekorre idag. Nu var det ett tag sedan vi såg den. Jag vet inte hur gammal den kan bli eller om den bor på samma ställe hela livet. Så länge vi bott här, sedan 1972, så har vi haft "korren" här, men vi har en hasselbuske i trädgården så mat har den ju. Ett år hade den ungar, som bodde under tegelpannorna på en liten stuga vi har på gården. En unge ramlade ner på marken och vår hund satt och tittade på den och undrade säkert vad det var för en underlig varelse! Katten, däremot, bet ihjäl en av "korreungarna". Då var det inte roligt att vara katt på vår gård!

 När jag ändå hade mammas symaskin här så passade jag på att sy ett skyddsöverdrag till makens värmefilt. Han är lite frusen av sej så han vill gärna ha den i sängen. Jag sover däremot gärna med fönstret öppet, sommar som vinter! Håller min huvudvärk borta med frisk luft.

 
Jag fäste trådarna på raggisarna idag också. Har stickat dem åt maken. Han älskar grönt!
 
Ikväll satte jag mej vid tv:n och tittade på "Så mycket bättre". Det var Magnus Uggla, som var värd. Har väl haft lite delade meningar om honom men har tyckt att låtarna varit ok. De, som sjöng hans låtar, tyckte jag gjorde det otroligt bra! Överhuvudtaget gillar jag den serien.
Sedan var det ju "Downton Abbey"! Det M Å S T E man bara titta på!
Stickade lite i reklampauserna på ett par torgvantar.
 
Nu är det godnatt!


2 kommentarer:

 1. Så fina sockar du stickat till maken...och visst är det så att när man kommer ut i friska luften så försvinner ofta huvudvärken. Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så mycket! Han blev glad åt att slippa frysa om fötterna!
   Kram Inger

   Radera