måndag 26 mars 2012

sommartid...usch

Tycker inte alls om denna sommartid. Jag är ju nattmänniska och har svårt att somna på kvällen, får alltså för få timmars sömn, för man ska ju gå upp på morgonen och vara "normal"! Nu gör det inte så mycket när jag slutat jobba men då när jag jobbade var det ju hopplöst; somna vid ett-tiden och gå upp kl 2.00. Min kroppsklocka var kvar i normaltiden, alltid trött hela tiden. Likaså när jag körde hem på morgonen så innan den j...a sommartiden kom hade gatljusen släckts, och jag älskar våren och ljuset och tyckte det var underbart MEN när sommartiden kom så lyste lamporna för då var det ju MÖRKT igen! USCH.
 Till något roligare, maken och jag åkte och gratulerade kompisens lilla mamma, som fyllde 92 år. Hon är så alert och så go, månade om sina födelsedagsgäster. Tänk om man finge vara så pigg vid den åldern! Tog en bild på fyra generationer där ingen var särskilt koncentrerad på fotografen.
Kram till vi hörs!

3 kommentarer:

 1. Jag ska hälsa på en i påsk som blir 91 år. Hon är också piggelin.
  Sommartiden kunde dom gärna ta bort, helt onödigt tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Jag önskar också att få vara så pigg när jag är 90+. Hoppas kan man ju alltid.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Och här har du ytterligare en kvälls/nattmänniska. Varenda kväll när det blir dags för att gå och lägga sig då piggnar jag verkligen upp och vill inte gå och lägga mig och jag är ändå gammal! Det går aldrig över och så är det mycket svårt att vakna på morgonen!
  Vilken liten kruttant! Härligt.
  Agneta

  SvaraRadera