torsdag 16 februari 2012

Shopping

Såååååååååå trött! Men det är inte långt kvar nu!
Skjutsade maken till träningen på sjukhuset. Åkte till Granngården och handlade mat till småfåglarna, som vi matar utanför fönstret. Idag jagade Hacke bort snöskatan så koltrasten fick mumsa på äpplet ifred. Rofyllt och roligt att sitta och iaktta dem.
Sedan till Marieberg och köpte nytt batteri till makens telefon. Den lägger av så fort han svarar, irriterande!
Apoteket, Coop, inhandlade nya dricksglas och hittade Gustafs hästkorv åt maken.
Systemet därefter, en flaska rödvin, maken har lite dåligt med blod efter operationen så det ska vara bra, sägs det, och lite Guiness Extra Stout till mej.
Ikväll blir det ärtsoppa till middag men inte rödvin till, kanske lite varm punch! Tror jag ska ta fram knypplingen och göra färdigt den stora tuppen, behöver dynan för lite provknyppling av ett gammalt mönster, som en elev inte klarade ut. Få se om jag fixar det!
Så här ser mönstret ut (dålig bild). Vet inte riktigt var jag ska börja men det ger sej väl!

Skickade paket till älskade stora barnbarnet till Alla Hjärtans Dag, detta + lite euro, hon bor i Tyskland ett år.
Mat och sjusoverskan out!

4 kommentarer:

 1. Låter som om du hunnit med en hel del idag. Rödvinet är säkert bra för både blod och humör.
  Du har möjligen inte ett knyppelmönster på ett brudpar. Vi ska på dagen efter bröllopet-fest till grannen i sommar. Deras dotter och måg gifter sej. Vi ska göra en äreport till dom dagen innan. Vi känner inte brudparet och vet därför inte vad dom kan behöva. Kom då på att jag sett ett knypplat brudpar någonstans. Tror det kan bli en bra present.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mimmi!
   Jag har tagit mönster från Ulla Fagerlin, farbror blå och en av tanterna och knypplat i svart och silver och hon i vit klänning. Krona från något annat mönster och blombukett från Ullas Flickan och farfar (tror jag den heter). Jag kan ta kort och lägga ut den så får Du se.
   Kram

   Radera
 2. Marabou med salt lakrits verkar god. Knypplingen fixar du säkert.

  SvaraRadera