tisdag 30 mars 2021

Ljuset!

 

Fotoutmaning 30 mars: Ljuset
...tänt för morbror, som skulle fyllt 87 år idag.

Jag bakade ju igår och det blev tre sorters matbröd och...

...bullar och två sorters kakor.
Sedan var jag så trött, fötter och ben svullna efter att ha stått hela dagen. Det var väldigt skönt att lägga upp benen igår kväll!
Idag har jag börjat städa, inge roligt alls men skönt när det är klart.

Städade undan de här böckerna, som jag läst i vinter. En del var bra, andra mindre bra. Jag gillar verkligen Alex Schulman, läser just nu Bränn alla mina brev. Vilken gris han var, Sven Stolpe!

Lite konstig tulpanbukett!

Vi har haft en överflygning av ett hundratal tranor framåt kvällningen. Vi bor i närheten av Kvismaren där det häckar många olika och unika fågelarter och dit flög tranorna ikväll. 
"Bosse" har kommit också, eller Knut, dvs bofinken. Många stjärtmesar har vi vid fågelbordet. De har aldrig varit här förr så det är roligt, alltid kul när fåglarna kommer åter nu på våren!

Men ha det så bra!

2 kommentarer:

 1. Oj så du har bakat. Inte undra på att du var trött när kvällen kom. Jag som tyckte att jag var så duktig som bakat en mjuk kaka till påsk!!!

  Alex Schulmann gillar jag och jag håller med dig om Sven Stolpe. Har du läst hans bok "Överlevarna" - en riktigt ruskig historia som det tog ganska lång tid att ta sig igenom, men ändå fängslande.
  Ha en skön fortsättning på veckan!
  Kram, Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den boken står i olästa bokhyllan!
   Jag är fruktansvärt trött idag också 😔
   Kram Inger

   Radera